Communicatie in de juiste taal

Teksten vertalen

Eindeloos ploeteren met teksten voor een semi-kloppende Nederlandse vertaling. Of Engelse. Niet jouw favoriete taak? Geef deze dan aan mij. Want een correcte tekst in de juiste taal is een must om jouw doelgroep te bereiken. Vooral wanneer je te maken hebt met meertaligheid. 

Ik kan jouw teksten vertalen uit verschillende talen

Engels - Nederlands

Je wil een tekst van het Engels naar het Nederlands vertalen. Geen probleem. Ik maak van jouw Engelse tekst moeiteloos een strakke Nederlandse tekst.

Albanees - Nederlands

Heb je te maken met Albanese teksten omdat je bijvoorbeeld bij een internationale organisatie werkt? Ik zorg voor foutloze communicatie.

Grieks - Nederlands

Jij hebt een nichemarkt in Griekenland en werkt daardoor veel met Griekse teksten. Van een Griekse tekst een Nederlandse tekst maken? I'm your girl.

Engelse teksten

Wil je een tekst in het Engels laten vertalen of heb je compleet nieuwe Engelse tekst nodig? Say no more. Ik schrijf foutloze Britse en Amerikaanse teksten, afgestemd op jouw doel en doelgroep. Ik spreek en schrijf in het Engels op native speaker niveau. In 2017 bestempelde ik dit door het behalen van mijn Certificate of Proficiency in English.

(Pers)woordvoerder

Heb je iemand nodig die met jouw klanten of partners duidelijk communiceert in de juiste taal? Je zet mij in voor alle bovengenoemde talen; Nederlands, Engels, Albanees en Grieks. Wat betekent dit voor jou? Persoonlijke communicatie zonder alle onnodige kosten van een bureau. Daar gaan wij voor.

Effective Web Development Solutions

Engelse en Albanese teksten

Op aanvraag schrijf ik teksten in het Engels en in het Albanees. Heb je dus een tekst, artikel of e-mail nodig in een van deze talen? Ik schrijf het voor je. Zo hoef je geen duur vertaalbureau meer in te schakelen. Samen zorgen wij voor foutloze communicatie.

Vertel mij over je opdracht

Ik help je om uniek en onderscheidend te zijn in jouw branche. Met teksten en communicatie die voor jou werken.