Trek je ideale klant aan

Met spot-on teksten

Vraag jij je af waarom je teksten niet worden gelezen? Spreek je wel de taal van jouw ideale klant? Geen paniek. Ik schrijf jouw teksten zodat deze precies bij jouw doel én doelgroep aansluiten. Pakkende webteksten waarmee jij je lievelingsklant direct aanspreekt en bindt. Inspirerende magazine-artikelen die harten verwarmen. Informatieve blogs. Authentieke socials waarmee jouw merkidentiteit nóg sterker wordt. Laten wij jouw verhaal vertellen.

Trek je ideale klant aan

Met spot-on teksten

Pakkende teksten waarmee jij je lievelingsklant direct aanspreekt en bindt. Inspirerende magazine-artikelen die hartverwarmend werken voor jouw lezers. Authentieke socials waarmee jouw merkidentiteit nóg sterker wordt. Laten wij jouw verhaal vertellen.

COPYwriting

 Klantgericht en begrijpelijk

 

Heb je een tekst nodig voor jouw website, blog of magazine? Ik schrijf graag voor je. Samen bepalen we de informatie die wij in de tekst gaan verwerken. Hierbij zijn jouw doelgroep én doel essentieel. Ik stel een plan op. Vervolgens ga ik aan de slag om een correcte, klantgerichte en aantrekkelijke tekst te schrijven. In begrijpelijke taal.

storytelling

Vertel écht een verhaal

 

Natuurlijk ken je het verhaal van Tony Chocolonely. Dit merk is bekend geworden door het gebruik van storytelling. Met een unieke brandstory heeft Tony Chocolonely een plekje in de harten van haar publiek veroverd. Storytelling is een effectieve én leuke manier om het unieke verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Dit doe ik graag voor je.

corrigeren & redigeren

Straal professionaliteit uit

 

Je hebt een tekst geschreven maar weet niet zeker of deze helemaal correct is. Staan er spelfouten in? Klopt de zinsopbouw? Is de tekst wel geschikt voor jouw doelgroep? Om deze twijfels bij jou weg te nemen pak jouw tekst aan. Zodat jij professionaliteit uitstraalt en je doelgroep aanspreekt. 

seo-teksten

Meer bezoekers op jouw website

 

SEO (search engine optimization) is een slimme manier om jouw website organisch hoger in Google te laten verschijnen. Zonder hoge advertentiekosten. Heb je een tekst geschreven en wil je deze SEO-proof maken? Ik doe dit moeiteloos. Ook kan ik een geheel nieuwe tekst voor je schrijven, waarin ik jouw zoekwoorden subtiel verwerk.

Want wát levert een goede tekst op? Simpel:

✼ Jouw visie en propositie in passende woorden
✼ Een authentieke én onweerstaanbare uitstraling
✼ Tevreden én enthousiaste lezers
✼ Meer bezoekers op jouw website
✼ Het aantrekken én activeren van jouw ideale klant
✼ Meer leads én een hogere omzet

Voor online én offline communicatie

Komt er tekst in voor? Ik schrijft het. Dus niet alleen online, maar ook offline. Mijn opdrachtgevers zetten mij vaak in voor:

Webteksten

blogs

artikelen

magazines

interviews

social media

brochures

... en meer

Ben je op zoek naar een gepassioneerde én gemotiveerde tekstschrijver die het maximale uit jouw communicatie wil halen?

Ben je op zoek naar een gepassioneerde én gemotiveerde tekstschrijver die het maximale uit jouw communicatie wil halen?

Kwaliteit

Een tekst die jouw visie weerspiegelt, afgestemd op jouw doelgroep

Revisie

Altijd twee inbegrepen correctierondes, bijsturen zonder onnodige kosten

Resultaat

Communicatie waarmee jij je doelstellingen behaalt en je ideale klant aantrekt