Wat klanten zeggen

Ben je benieuwd naar wat mijn opdrachtgevers over mij zeggen? Lees hier alle testimonials!

 

"Anna zorgt voor resultaat met fun! We hadden al 7 jaar een website die als visitekaartje fungeerde. Niet meer, niet minder. Na het aanhaken van Anna kwamen we in een rollercoaster van resultaten! Binnen 3 maanden hadden we een nieuwe huisstijl, nieuwe opzet, eigen uitgewerkte methodiek, strategische richting voor onze communicatie én last but not least: een volledig nieuwe en zelf-beheersbare website. Om blij van te worden! Anna is een prettige persoonlijkheid die structuur, kwalitatieve content en een goed groeiplan biedt. Een aanwinst voor elke organisatie!"
Marija Bjelobrk
Grondlegger Opstaan & Opvallen
"Anna is een fijn, vrolijk mens om mee samen te werken. Ze denkt mee en komt met eigen ideeën en initiatieven. Heel fijn! Zowel voor teksten als voor vertaalwerk, klop ik graag bij haar aan. Heel blij met onze samenwerking!"
Gertrude Posthuma
Eigenaar Rond Communicatie
"Anna heeft de teksten geschreven voor de website van Aparthotel Hattem; zowel in het Nederlands als in het Engels. De samenwerking met Anna is erg prettig. Ze heeft een duidelijke planning, neemt je mee in het proces, denkt met je mee en is punctueel."
Caroline van den Berg
Eigenaar Aparthotel Hattem
"We werken inmiddels al een tijdje met Anna. Anna is supersnel en lekker creatief. Met soms maar halve informatie levert ze toch een mooi product op waar we erg blij mee zijn. Ook in de samenwerking is het plezierig overleggen en uitwisselen. Met haar optimistische houding wekt ze vertrouwen bij haar omgeving."
Irene Homan
Manager Bedrijfsvoering bij MoleMann Mental Health
"Anna schrijft voor ons merk terras & trends onder andere blogartikelen. Ze voelt goed aan waar onze behoeftes liggen en schrijft frisse teksten. Verder denkt ze proactief mee én behaalt de gestelde deadlines. Een absolute aanwinst voor ons merk!"
Raymond Weijn
Marketeer bij Terras & Trends
"Ik kreeg het advies om contact op te nemen met Anna Thymgio. Dit advies heb ik opgevolgd en daar is een mooie samenwerking uit voortgekomen. Anna denkt met je mee, ze werkt planmatig en is punctueel. Haar geduld werd op de proef gesteld bij ons, maar ze wist hier flexibel en professioneel mee om te gaan. Ik kan Anna absoluut als tekstschrijver aanraden!"
Miranda Katerbarg
Marketingmanager bij Corparis
"Ik heb Anna leren kennen als een sociale, vrolijke maar ook kritische dame. Zij doet voor ons onderzoek binnen een heel relevant project en weet de juiste informatie te vinden en het team te betrekken bij haar onderzoek. Dit doet zij op een zeer gestructureerde manier. Ze neemt verantwoordelijkheid, durft haar mening te geven en toont initiatief. Ik ben erg benieuwd naar haar eindadvies!"  
Marna Jacobs
Commercie bij AFAS Software