Teksten vertalen

Correcte teksten zijn een must om jouw doelgroep te bereiken. Maar wat als je te maken hebt met meertaligheid? Ook deze doelgroep toveren wij om in klanten. Wil je een tekst vertalen? Top! Wij gaan aan de slag. 

Engels - Nederlands

Je wilt een tekst van het Engels naar het Nederlands vertalen. Geen probleem. Ik maak van jouw Engelse tekst moeiteloos een strakke Nederlandse tekst.

Albanees - Nederlands

Heb je te maken met Albanese teksten omdat je bijvoorbeeld bij een internationale organisatie werkt? Ik zorg voor foutloze communicatie.

Grieks - Nederlands

Jij hebt een nichemarkt in Griekenland en werkt daardoor veel met Griekse teksten. Van een Griekse tekst een Nederlandse tekst maken? I'm your girl.

Hulp bij internationale communicatie

Meer dan alleen een Nederlandse tekst? Met mijn skills zorg ik ook voor het volgende:

(Pers)woordvoerder

Heb je iemand nodig die met jouw klanten of partners duidelijk communiceert in de juiste taal? Je zet mij in voor alle bovengenoemde talen; Nederlands, Engels, Albanees en Grieks. Wat betekent dit voor jou? Persoonlijke communicatie zonder alle onnodige kosten van een bureau. Daar gaan wij voor.

Effective Web Development Solutions

Engelse en Albanese teksten

Op aanvraag schrijf ik teksten in het Engels en in het Albanees. Heb je dus een tekst, artikel of e-mail nodig in een van deze talen? Ik schrijf het voor je. Zo hoef je geen duur vertaalbureau meer in te schakelen. Samen zorgen wij voor foutloze communicatie.

TIL JOUW ONDERNEMING TEKSTUEEL NAAR EEN HOGER NIVEAU

Vertel mij over je opdracht

Ik help je om je verhaal te vertellen. Zodat tekst voor jou werkt.

Ontvang een offerte geheel op maat naar aanleiding van je vraag.

Testimonials

LEES ALLE