Voor spot-on teksten

Als tekstschrijver help ik jou graag om je klanten te bereiken en deze optimaal te bedienen. Teksten zijn een geweldige tool om jouw sales en service naar een hoger niveau te tillen. Heb je een specifieke opdracht liggen die niet tussen mijn diensten staat? Kom in contact en wij bespreken het verder!

Klantgericht en begrijpelijk

 

Heb je een tekst nodig voor jouw website, blog of magazine? Ik schrijf graag voor je. Samen bepalen we de informatie die wij in de tekst gaan verwerken. Hierbij zijn jouw doelgroep én doel essentieel. Ik stel een plan op. Vervolgens ga ik aan de slag om een correcte, klantgerichte en aantrekkelijke tekst te schrijven. Een makkelijk scanbare tekst. In begrijpelijke taal.

Meer bezoekers op jouw website

 

SEO (search engine optimization) is een slimme manier om jouw website organisch hoger in Google te laten verschijnen. Bezoekers vinden zo jouw website gemakkelijk. Heb je een tekst geschreven en wil je deze SEO-proof maken? Ik doe dit moeiteloos. Ook kan ik een geheel nieuwe tekst voor je schrijven, waarin ik jouw zoekwoorden subtiel verwerk.

Vertel écht een verhaal

 

Je hebt een tekst maar weet niet zeker of deze helemaal juist is of geschikt voor je doelgroep. Ik pak jouw tekst aan, zodat jij professionaliteit uitstraalt en je doelgroep aanspreekt. Natuurlijk ken je het verhaal van Tony Chocolonely. Dit merk is bekend geworden door het gebruik van storytelling. Dit is een effectieve manier om het unieke verhaal van jouw bedrijf te vertellen.

Voor online en offline communicatie

Naast teksten voor bijvoorbeeld je website, blog en andere online kanalen, schrijf ik ook teksten voor offline media. Dit kan ik doen in combinatie met krachtig design. Zoals..

Een (online) infographic die jouw business visueel weergeeft
Het herschrijven van algemene voorwaarden/overeenkomsten in begrijpelijke taal
Prachtige printklare flyers, posters of folders.

 Samen zetten wij jouw bedrijf krachtig neer en zorgen wij voor ijzersterke branding. Zowel online als offline. 

➤ Denk je nu 'JA, dit wil ik!' ? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik sta te popelen om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan.

Kwaliteit

Een tekst die jouw visie weerspiegelt, afgestemd op jouw doelgroep

Revisie

Altijd twee inbegrepen correctierondes

Resultaat

Communicatie waarmee jij je doelstellingen behaalt

Ik help je om de resultaten te behalen die jij wíl behalen. Bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie, een klantgerichte website en een uniek verhaal.

Een tekst vanuit een andere taal vertalen? Bekijk hiervoor mijn pagina met vertalingen.

Wat klanten vinden

LEES ALLE