Hoi! Ik ben Anna Thymgio en ik ben jouw tekstschrijver.

➺ Ik vertaal je propositie naar de juiste tekst voor jouw doelgroep. Samen zorgen wij ervoor dat jij uitstraalt wie jij écht bent.

❝ Mijn missie is om het maximale te halen uit jouw communicatie. ❞

Ik ben een enthousiaste dame met Griekse roots. Perfectionistisch is wel een woord waarmee je mij kunt omschrijven. Ik ben mijn eigen onderneming gestart omdat ik een passie heb voor tekst en communicatie.

Als kind kon ik mijzelf uren verliezen in het schrijven van gedichten en verhalen. Het was glashelder dat ik een passie had voor tekst. Op school merkte ik al snel dat ik goed was in taal. Ik onderzocht manieren om te spelen met tekst en ik beleefde hier enorm veel plezier aan. Ik heb altijd een liefde gehad voor taal; ik spreek dan ook vijf talen (!).

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd. Met mijn praktijkervaring en kennis ben ik in staat om boeiende en activerende teksten te schrijven. Ik weet hoe ik jouw klant moet aanspreken. En hoe jij jouw product of dienst het best verkoopt. Met de juiste kennis op zak en een creatief brein ga ik met jouw teksten aan de slag.

Ik word intens gelukkig van het privilege dat ik heb: de juiste woorden vinden om jouw unieke business en propositie tekstueel naar de top te brengen. Tekst is een veelzijdige èn krachtige tool om te communiceren met jouw doelgroep. Als woordentovenaar sta ik te springen om jouw teksten te schrijven, zodat deze voor jou werken. Mijn missie is helder: het maximale halen uit jouw communicatie.

MIJN WERKWIJZE

#1

Wij maken een afspraak om kennis te maken en de opdracht te bespreken. Ik kom graag bij jou op kantoor langs. Dit kan ook via een videogesprek of telefonisch.

#2

Naar aanleiding van jouw vraag stel ik een plan op maat op. Hierin staat de opdracht duidelijk omschreven. Ik mail je de offerte. Is alles akkoord? Dan gaan wij van start!

#3

Ik doe de nodige research en kijk hierbij goed naar je doelgroep en hoe wij deze activeren. Wie is jouw ideale klant en op welke manier spreken wij hem aan?

#4

Ik ga met jouw teksten aan de slag. Ik schrijf een tekst waarmee jij je doelstellingen behaalt. Naast de tekst zelf, kijk ik ook naar de stijl en vorm.

#5

De tekst moet jouw visie weerspiegelen. Hierom maak ik altijd gebruik van twee correctierondes. Je hebt hierbij de mogelijkheid om allerlei wijzigingen door te voeren.

#6

Na het doorlopen van de voorgaande stappen, is ons einddoel bereikt. Jouw visie op papier. Een unieke tekst die jouw verhaal overbrengt. Jij tevreden, dus ik tevreden!

+ 100 opdrachten

110% energie

+1.200 kopjes thee

MIJN VISIE

Met teksten kun je het gedrag van jouw klant beïnvloeden. Jouw boodschap op een juiste en begrijpelijke manier overbrengen vormt de basis voor goede communicatie. Als tekstschrijver realiseer ik dit voor je. Stel je eens voor; als je door mijn teksten 10% meer leads binnenhaalt. Wat doet dit voor jouw bedrijf?

Wat kan ik voor jou betekenen?

WhatsApp of bel: 06 46 32 22 87

✉  Stuur een e-mail


☞ Een aantal feiten over mij:

  • Ik houd ontzettend van dieren. Vooral van mijn kat Simba.
  • Houd van sport en ben er daarom drie keer in de week fanatiek mee bezig
  • Ben GEK op koken. Tagt iemand mij in een Facebook-bericht met een gek recept? Ik probeer het uit.
  • Kijk jaarlijks traditiegetrouw naar het songfestival.
  • Laat maandelijks mijn nagels behandelen door de nagelstyliste.
  • Praat met mijn ouders drie talen door elkaar ☺